luni, 23 aprilie 2012

Răzbunarea lui chiwawa

            Pe vremea când sub fund aveam un motor serios iar ceilalţi nu mă dispriminau din motiv că nu am schimbător de viteze mă ţineam de tot felul de glume de începător pe două roţi.
            Veneam eu liniştit cu monstruleţul pregătindu-mă să fac la dreapta pe un verde intermitent când zăresc o piţipoancă superb de bestială care tocmai trecea drumul. Fustiţă de credeai că e curea, maieu de credeai că-i sutien, păr blond de credeai că e o claie de fân şi un chiwawa mic şi fioros în lesă. Scot eu frumos motorul din viteză încât să nu se mai audă nimic şi când ajung in spatele tipei trag de acceleraţie. Tipa, ca o căprioară, sare vreo jumătate de metru iar micul chiwawa s-a transformat într-o veritabilă maimuţă sărind cam cât era lesa de lungă. Oamenii din staţia de autobuz crăpau de râs cam ca pisicii din poveştile lui Creangă iar eu a trebuit să opresc pentru că îmi era aburită viziera.
             Ei bine zilele acestea opresc cu scuterul să dau prioritate pietonilor când zăresc o milf doamnă cu un chiwawa. Sunt trezit brusc din beatitudinea visării de către fiorosul câine. Exact în faţa mea a început să latre eu trăgând o sperietură pe cinste. Bineînţeles ca tresărirea mea nu a rămas neobservată  atât cei din maşini cât şi cei de pe trecerea de pietoni izbucnind în râs.
            1-1 !

2 comentarii: