duminică, 25 octombrie 2015

Răzbunarea soţiei de cadru militar

           În 90% din întâlnirile mele cu persoane cadru militar m-am lovit de aceeaşi problmă : noi ştim adevărul, la noi se află dreptatea. Întotdeauna cu aceste persoane mi-a fost cel mai greu să lucrez. Întotdeauna aceste persoane aveau pretenţii deosebite. Întotdeauna mi-a fost milă de soţiile acestor persone care după 25 de ani de căsătorie au înlocuit mirajul statutului social cu greaţa faţă de un om care nu poate vedea mai departe de gardul unităţii.
                 Dar a venit şi ,,ziua dreptăţii,, în care am întălnit , deocamdată, singura femeie care îşi ,, asuprea,, bărbatul fost cadru militar. De întălnit fizic doar pe el l-am întălnit. Genul perfect barberit, perfect frezat şi cu un tricou de camuflaj ros de vreme dar cu epoleţii la locul lor. Din prima clipă omul a început să se plângă că soţia îl scoate din casă, că îl face în fiecare zi incapabil că nu mai suportă, că trebuie neaparat să-i rezolvăm problema. Zis şi făcut, moment în care omul trebuie să ne plătească jumatate din bani. Se laudă de nu ştiu câte ori ca banii nu sunt o problemă , că dacă vrem ne plăteşte integral. Şi se duce după bani. Şi se întoarce cu un rânjet forţat ca în vremurile când trebuia să râdă la glumele proaste ale superiorilor spunând că numai soţia ştie unde sunt banii. Greu mă abţin să nu râd. O sună pe soţie şi după 5 minute de scotocit, sperănd că o să pară iar cocoş, vine cu teancul de bani şi-l întinde pe masă de îmi era ciudă că nu mai am Hi5 să-mi pun o poză pentru duşmani.
                Vreau să o întâlnesc pe această femeie. Merită felicitată şi de ce nu să le explice şi altora cum a reuşit să-l pună cu botul pe labe pe încă un alt păcălici actual/
fost cadru militar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu