luni, 26 mai 2014

Dacă e democraţie majoritatea trebuie să decidă!

          Şi la aceste alegeri PSD-ul a rupt tot. 37,7% e un scor imens.  Vorba unui citat de pe facebook ,,oamenii saraci votează socialismul de 70 de ani şi tot săraci au rămas,,. Rezultatul are o parte proastă şi una bună. Partea proastă e că Ponta se umflă şi mai şi în pene iar,,zicala vine psd-ul înapoi, fură ei furăm şi noi  ,, nu mai e valabilă. Demult fură doar ei.
           Partea bună e că ei au cam acelaşi număr de votanţi. Procentul creşte sau scade în funcţie de câţi mergem la vot. Ei se bazează pe faptul că lumea nu merge la vot astfel au numai de căştigat.
            Ceea ce vreau să zic am mai zis-o şi la celelalte alegri. Dacă majoritatea stă acasă la fiecare scrutin electoral înseamnă că problema e în altă parte. Când 70% din cei cu drept de vot stau acasă înseamnă că cei care concurează la acele alegeri trebui de fapt să stea acasă!
             În democraţie majoritatea alege! Să legalizăm blamul! Dacă Parlamentul ar avea cohones (ca să nu zic coaie) ar da o lege prin care dacă la alegeri nu se prezintă cel puţin jumătate din cei cu drept de vot respectivele alegeri să fie anulate iar cei care concurează sa nu mai aibă voie să participe la ele.
             Am făcut, de curiozitate, şi o petiţie in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu