joi, 19 martie 2015

Acte necesare pentru obţinere Certificat de Autenticitate, Carte de Identitate a Autovehiculului şi ITP de la RAR Timişoara

                  Pentru a nu pierde prea mult timp cu vizite pe la ei prima dată suni la numărul lor de informaţii unde spui ce vrei să faci iar ei îţi spun de ce acte ai nevoie şi îţi fac programare.

                   Atenţie programarea se face doar telefonic sau online !  Spun asta pentru a nu face un drum degeaba până la ei. Pentru programare trebuie să ai la îndemână seria autovehiculului. Cu numărul de programare te prezinţi în ziua respectivă într-o primă fază la portar care îţi înmânează o cerere plus programarea.

                    Completezi cererea iar ca piese la dosar mai ai nevoie de Actele Originale ale Autovehiculului netraduse, acte de identitate in original. Inginerul care se ocupă de tine bifează ce ai de plată (în cazul meu 362 lei pentru un scuter adus din Italia), plăteşti şi te întorci cu chitanţa/factura la el.

                    Dacă totul este în ordine peste 2 ore ai Certificatul de Autenticitate, Cartea de Identitate a Autovehiculului şi ITP-ul.

                    Baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu