miercuri, 7 martie 2012

Sfaturile unui ,,două roţi tânăr'' către un ,,două roţi bătrân''

              Nici nu a ieşit bine soarele că au şi apărut articolele connaisseur-ilor despre ambalatul motocicletelor la semafor. Am evitat folosirea cuvăntului motociclist pe motiv că pe două roţi mai sunt şi biciclişti, scuterişti, maxiscuterişti. 
               La început de sezon cred că trebuie făcute nişte precizări care să exlice dar şi să prevină nişte comportamente în trafic:
                      1. Ambalarea Turarea motorului la semafor. Din punctul de vedere unui doua roţi acest fapt se întămplă din câteva motive: -bre conservarilor mi-am cumpărat motor! 
                                         -bre conservarilor mi-am cumparat tobă sport!
                                         -bre conservar cretin în caz că nu mă vezi sper să ma auzi!
                                         -sunt doar un cocalar, hei gacica...
                              Din punctul de vedere al unui patru roţi : să-mi bag ¤/&)=(&% în (=&%¤#&&6 şi în =)(/&%#¤ şi în motorul tău. De obicei e de evitat această chestie oricare ar fi explicaţia. E ca şi cum ajungi din tura de noapte şi te pui să dormi iar vecinul cu conservă îşi curăţă în faţa blocului carburatorul la dacie neavând nici tobă.
                  2. Strecurarea printre coloane la semafor. Din punctul de vedere al unui două roţi : arde inghinalul!
  Să zicem că locuieşti într-un oraş plin de obezi. Tu, mai subţirel din fire, te poţi strecura fără să deranjezi pe nimeni printre ei. Nu cred că ţi-ar place ca tot al 4-lea obez să se bage în faţa ta din propia frustrare.
                3. Linuţe prin oraş. Degeaba ai semnat că îţi donezi organele că oricum mare lucru nu mai rămân din ele.
                  4. 150km/h în oraş. Hai să-ţi dau eu un pumn apoi să-ţi administreze Bute unul. Pe al meu ai toate şansele să-l vezi dar de la Bute siguri adormi.
                 5. Faza lungă ziua prin oraş. Am cască colorată, geacă de papagal, vestă de gunoier, faza scurtă pornită...chiar nu mai am ce să fac ca să nu te mai bagi peste mine rânjind.
             

2 comentarii: