luni, 18 iunie 2012

Peste vreo 30 de ani o să înceapă schimbarea

Azi am fost să ridic un Certificat de Urbanism de la Moşniţa Nouă. Pentru cine nu ştie Moşniţa Nouă este o comună practic lipită de Timişoare. Potenţialul de dezvoltare este foarte mare însă ei nici în 2012 nu au apă/canal. Aceasta e doar una din anomalii. Alta e că la recentele alegeri a câştigat acelaşi primar care nu a făcut absolut nimic pentru comuna respectivă.

Aşteptând pe holuri şi mirându-mă de propia mirare sunt părtaş la un dialog între o doamnă care lucra acolo (vârsta între 40-50 ani) şi un domn proaspăt ales consilier (40-45 de ani). Discuţia era cam aşa :

-Noroc că au ieşit tot aştia că dacă nu cică ne schimbau pe toţi.
- eee astea sunt aşa băgate înainte de alegeri să creeze panică
- oricum şi dacă ar fi venit alţii noi, tineri păi ăştia ştiu cum e să lucrezi 8 ore pe zi cu nebunii. Făceau ăştia vraişte tot. Nici nu îşi dau seama ce bine e că am rămas tot noi.

Mai mult nu am prins fiindcă a venit doamna de la caserie care nu ştiu pe unde dracu umbla aiurea în cele 8 ore de stres cu nebunii.

Până nu se face schimbul acesta de generaţii nu cred că o să se întîmple mai nimic. O să ne zbatem să ne rezolvăm problemele la termen şi asta de cele mai multe ori cu fruntea plecată.

2 comentarii:

  1. Adi dragam in tara asta nu se va schimba ceva vreodata, o sa mostenim totul, si peste 30 de ani si peste 100, asa suntem noi....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la alegerile viitoare ma bag ca si consilier...nu se mai poate altfel!

      Ștergere