miercuri, 3 octombrie 2012

De pe marginea unui accident moto

                        Nu ştiu dacă ştiaţi de acest accident despre care se discută destul de aprins în diverse locuri .
El nu are nimic deosebit sau aparte faţă de alte accidente astfel că monotonia desfăşurării lui (pe forumuri) ma duce cu gândul la compunerile din clasa a IV-a cu introducere, desfăşurarea acţiunii şi deznodământ.
                        
                        Deci orice accident moto care se respectă apare într-o primă fază în presa locală de mare fâs. De acolo discuţiile se mută pe forumurile de specilitate unde la început se caută confirmarea. După confirmare apar cunoscuţii accidentatului care evident îi ţin partea. Imediat după ei apar cei care nu îi ţin partea şi care deseori sunt atotştiutori ai fizicii dinamice, mecanice, fluidelor, lichidelor, etc. După ce intriga a fost aruncată se naşte conflictul. Porcăieli, bike-eri de weekend, conservari urători de bine si aşa mai departe. Pintre ei reînvie personaje moralizatoare cu intervenţii scurte care deseori autoexplică şi motivul dispariţiei/apariţiei inopinate.
                        
                 Deznodământul: accidentatul trăieşte şi toată lumea e fericită uitându-se porcăielile sau accidentatul moare iar ameninţările între forumişti rămân. 

                            Sincer nu prea înţeleg de ce nu ne limităm la esenţă şi ajungem la discursuri otv-listice. Putem rămâne la urările de bine şi la ceea ce învăţăm din greşelile altora.
                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu