sâmbătă, 12 aprilie 2014

Românul- frate cu codrul, râul, ramul...

                 În contextul în care România e locul unde logica se termină iar bideul e folosit pentru a nu voma în chiuvetă azi am întâlnit şi reinterpretarea autohtonă a faptului de a avea maşină hibridă. În principiu, când vezi că cineva conduce o hibridă, eşti tentat să crezi că omul acela e în comuniune perfectă cu natura, ajută la împerecherea berzelor, sădirea panseluţelor şi îşi face griji că urşii nu au treceri peste autostrăzi.
                 La noi nu e deloc aşa! Hibrida se parchează direct pe spaţiul verde, între un molid şi un corcoduş sălbatic, iar locul va fi lăsat moştenire urmaşilor cu limbă de moarte.
                  Acum cât de cioban, nesimţit, prost crescut, neam prost, cocalar, ipocrit să fii să parchezi aşa fără ca măcar să da-i o tura să vezi dacă e vreun loc liber?


Pe de altă parte am vazut că alţii au curajul de a merge pe aşa ceva la muncă
Păcat că la o bere o să discute despre salvarea Roşiei Montane cu indivizi ca cel cu maşina hibridă.

4 comentarii:

  1. Hello nene aici ciobanul,nesimţitul, prost crescutul, neamul prost, cocalarul, ipocritul cu hibridul. Care sta la 12 km de lucru si nu are loc de parcare cand vine la lucru. Pentru ca alti tarani fara masina hibrida care stau la 2-3 km de servici simt nevoia sa stea zilnic la volan. SI pentru ca alti tarani foarte priceputi parcheaza la 1 metru fata de masina de langa, astfel cauzand ca spatiu pe care ai vazut tu acolo sa nu fie suficient de mare sa parchez masina in asa fel incat sa mai si cobor din el. (din pacate e numai hibrid si nu e decapotabil) Apoi despre spatiul verde (iarba) cu noxele mai putine scoase zilnic de masina mea si cu stilul relaxat de a conduce o astfel de masina fac mai mult bine de cat tu cu comentarii destepte. Dar sa stii ca nu mai suparat ca intrun fel aveai dreptate nu era corect sa parchez acolo masina. Dar nici pe marginea drumului astfel sa blochez pista de biciclete si nici in denivelarile care nimeni nu e in stare sa repare din respectiva parcare. Deci domnul meu, intelept si bine educat poate ar trebuii sa incerc sa vezi lucrurile din mai multe perspective inainte sa ite exprimi public. Poate ar trebuii sa iti pui intrebarea: "oare de ce omul ala iubitor de natura, a ales sa parcheze acolo ?" Poate ca raspunsul ar fi, ca a ales calea cu cel mai mic rau intentionat. Ca daca cineva si ar da interesul si are remedia parcarea aceea cu delimitari clare de care sa se tina toti nu am fi ales sa parcam acolo. Poate data viitoare o sa iti alegi mai bine cuvintele...

    RăspundețiȘtergere