luni, 27 februarie 2012

Salvaţi câinii din spatele blocului

            Atât opinia publică cât şi asociaţile ,,marş marş cuştii cuştii ţiba ţiba,, sunt din nou oripilate de gesturile inexplicabile ale unui om fără suflet surprins de o camera de filmat în timp ce lovea cu sălbăticie nişte căţeluşi mici şi drăgălaşi cu lopata de zăpadă. Explicaţia domnului cu lopata a dus la proteste de stradă şi cererea reîntroducerii pedepsei cu moartea. Bărbatul încearcă să se scuze susţinând că nu a simţit la fel ca şi câinii că femeia este un suflet rău fiind amanta unui vecin care are în grijă 6 copii minori de nota 7. Trăim într-o lume absurdă!

7 comentarii:

  1. da foarte tare neneapopa . f buna ironie . dar de obicei omul e vinovat ca e atacat de maidanezi asa zic astia cu asociatiile de protectie a animalelor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu sunt nici pro nici contra vreunei masuri, sunt doar de parere ca trebuie facut ceva cat mai repede!

      Ștergere
  2. Trebuie facut ce a a facut toata lumea.Faci adaposturi.Iei cainii de pe strada.Tii la adoptat 2 saptamani,nu-l adopta nimeni in 2 saptamani,eutanasiere.Si pentru cei care ii iau pe cerere,si nu au grija de ei,amenzi sa le usture curu.

    Desi eu cred ca nivelul de civilizatie in Romania nu e inca atat de ridicat incat sa poate sa ne duca capul la ceva eficient.

    RăspundețiȘtergere
  3. şi amendaţi toţi cei care pun de mâncare câinilor prin împrejurimile blocurilor pe principiu că las că latră noaptea străinii

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutu, cutu fii cuminte, cutu, cutu fir-ai a dracu'de jeavra. Cam asa a trebuit sa fac timp de aproape un an si ceva cat am stat prin Titan -Buc. Erau niste potai cat oile de mari si tot timpul dornice sa manance lupul (omul).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. păi şi cum ai scăpat de ele?

      Ștergere
    2. De oi, pardon de javre? Pai acum stau pe la P-ta Iancului si nu prea am vazut....asa una, doua la vreo luna. Ah si sunt pricajite, dar nu stii cand hat vrea ceva pulpita. Vorba proverbului: javra care latra nu musca si viceversa. Sper sa n-am parte de cea de-a doua varianta. :))

      Ștergere