miercuri, 13 iunie 2012

Câteva sfaturi pentru cei care se deplasează pe două roţi

Sezonul acesta am aproape 3000 de km pe două roţi. Situaţia nu e nici mai roz dar nici mai maro ca în alţi ani. Aceeaşi şoferi care fac stanga/dreapta peste tine, aceeaşi şoferi care nu îţi acordă prioritate şi mai nou aceeaşi şoferi care deşi te văd că vi se bagă în depăşire obligându-te să frânezi şi să tragi dreapta cât poţi.

Nici cei pe două roţi nu sunt mai cuminţi ca în alţi ani!

Ca sfaturi am unul care e legal dar am unul care e foarte sănătos.

Cel legal se referă la mersul în afara localităţii. Încercaţi să mergeţi cât mai înspre marginea din dreapta a drumului. De ,,n'' ori m-am trezit anul acesta cu cei de pe contrasens călare peste mine în încercarea de a depăşi.

Sfatul sănătos se referă la mersul în localitate. Aici uitaţi de mersul cât mai înspre marginea din dreapta a drumului. Indiferent de viteza cu care mergeţi este foarte greu pentru cei care ies de pe drumuri laterale să vă observe ori din cauza maşinilor parcate ori din cauza vegetaţiei. Ştiu că legea zice cu totul altceva însă am păţit-o de prea multe ori anul acesta.

În rest asfalt uscat!

2 comentarii:

  1. bodi_v pe yahoo,daca poti adauga,am o mica problema . sau 0736895197 un sms si revin eu cu un telefon imediat,multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere