luni, 21 mai 2012

Îmi pare rău ! 1.0

E greu să defineşti dinainte ceea ce o să conteaze pentru tine în viaţă. Îmi pare o prostie să zici că pentru tine în viaţă contează asta, asta şi cu asta. Nu te interesează restul şi te axezi pe acele lucruri.
Sunt multe lucrui pe care am vrut să le fac într-un anumit fel dar pur şi simplu nu mi-au ieşit. Amuzant e că eşecul nu mă macină în niciun fel. Trist e că alte lucruri mă macină. Lucruri cu care eram mai mult ca sigur că mi-am încheiat socotelile.
Dacă aş putea da timpul înapoi nu aş mai putea lipsi de la nunta celui mai bun prieten. Aş fi trecut peste argumentaţia lui că la nunta mea o să fie departe şi nu are cum să vină. De căte ori mă uit la pozele de la nunta lui de atâtea ori îmi pare că lipsesc. Îmi pare rău ca nu am văzut cum primeşte binecuvântarea.
Dacă aş putea da timpul înapoi probabil nu aş fi lipsit de la evenimente unde nu am fost invitat numai de umplutură. Încă 500 de km în plus într-o săptămînă nu sunt un motiv pentru a lipsi de la ele. Imaginea refuzului pe faţa lor o văd şi acum.
Dacă aş putea da timpul înapoi nu aş mai fi la fel de suparat pe cei care m-au refuzat când nu mă aşteptam să o facă. Refuzul lor nu trebuia să fie motiv de supărare pentru mine.
Cu timpul mai mult ca sigur că o să apară tot mai multe chestii neaşteptate de care să-mi pară rău. Sper să nu fiu prea senil când o să trag linie.

2 comentarii: