vineri, 20 ianuarie 2012

De ce o să rămâi toată viaţă casieră la supermarket?


            Ca mai toţi vecinii şi nenea popa face cumpărături la supermarket. Nu îmi place să-mi răstorn cumpărăturile în portbagajul maşinii, motiv pentru care cumpăr şi câte o pungă/plasă. 
                    Pungă/plasă pe care o pun tacticos tot timpul peste cumpărături în speranţa că va fi trecută prima prin cititor de către amabila caseristă. Ei bine nu e chiar aşa. De cele mai multe ori (tot timpul) punga este dată la o parte iar caserista începe cu celelalte chestii. 
                     Nu înţeleg ce e aşa de greu de priceput că intenţionat pun punga prima, urmănd să bag în ea căt mai multe cumpărături ca să nu mai stau în parcare prin frig sau să nu fac să aştepte lumea după mine la fiecare casă de marcat atunci când nu poţi ieşi cu coşul din supermarket?

foto

7 comentarii:

  1. cine te pune sa iesi afara sa iti pui cumparaturile in plasa :) te indepartezi de casa si iti umpli plasele:) Billa si Lidl au bancuri speciale de pus plasa sa ti-o umpli

    RăspundețiȘtergere
  2. la Bila nu am mai fost de cand eram student si nu prea era altceva, iar de la Lidl nu cumpar plase pentru ca in afara de ciocolata nu prea ai ce cumpara de acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. Bre Nea Popa, asta cu pungile e cam nasoala:) e un mod al casierelor sa se razbune pe clienti:))

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ar face chestia cu intentie mi-as retrage cuvintele

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha, ha, ha, scuza-ma dar nu am putut sa ma abtin. Credeam ca problema cu plasa numai mie mi se intampla, dar m-am obisnuit si de fiecare data am grija sa rog amabil sa-mi scaneze punga inainte de toate. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca voi fi vreodata in pozitia de angajator la supermarket(ceea ce nu-mi doresc) voi face din chestia cu plasa o proba eliminatorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa ai o surpriza...daca nu reusesti sa mai faci angajari? Riscu-i prea mare...nu merita! :)

      Ștergere